2 Aralık 2013 Pazartesi

Kürtaj Hakkında Genel Bilgiler

kürtaj hakkında
         Kürtaj hakkında genel bilgiler

Kürtaj olmayı düşünüyorsanız hijyenik bir ortamda güvenli bir şekilde kürtaj işlemi yaptırmak için dilerseniz iletişim sayfamızda yer alan mesaj kutusundan randevu talebinizi iletebilirsiniz. İletişim sayfamıza gitmek için bu linki tıklamanız yeterli olacaktır. Telefon ( 0 212 571 55 01 ) veya mesaj kutusu yardımıyla hangi yöntemle bize ulaşırsanız anında kürtaj fiyatları hakkında bilgide alabilirsiniz. İletişim sayfasında yer alan mesaj kutusundan ilettiğiniz randevu talebiniz sonrası kısa bir zaman içerisinde sizi telefonla arayarak randevunuzu teyit ediyoruz. Bizimle paylaştığınız tüm kişisel bilgiler hasta hakları yönetmeliği kapsamında gizli tutulmakta ve kesinlikle kimseyle paylaşılmamaktadır.
Jinekolog Operatör Doktor Burcu Kardaş Arslan’ın kürtaj hakkında uzman bilgi ve deneyimine dayanan bilgiler verdiği web sitemize hoş geldiniz. Öncelikle sitemizde kürtaj, kürtaj fiyatları, kürtaj nasıl yapılır, kürtaj yasal süresi ve kürtaj sonrası meydana gelebilecek durumlar hakkında yer alan yazıların sadece bilgilendirme amaçlı olduğunu, kesinlikle tek başına teşhis ve tedavi amaçlı kullanılmayacağını belirtmek isteriz. Kürtaj olmayı düşünüyorsanız mutlaka uzman bir hekime danışmanız gerektiğini lütfen unutmayınız.
Halk arasında çocuk aldırma, bebek aldırma, gebelik sonlandırma, kürtas ve küretaj gibi farklı şekillerde de adlandırılan kürtaj işlemi, istenmeyen bir gebeliğin sonlandırılması için uygulanabildiği gibi rahimden kaynaklanan sorunlar ve menopozla ilgili teşhis ve tanı amaçlı rahimden parça almak amaçlı da yapılabilmektedir. Gebeliğin sonlandırılması amacıyla yapılan kürtaj işleminde dikkat edilmesi gereken husus , işlemin mutlaka uzman bir jinekolog tarafından özenle ve steril şartlarda yapılması gerektiğidir. Bu şekilde yapılan kürtaj işlemi sonrasında hasta sağlığını olumsuz etkileyecek bir durumun ortaya çıkması yok denecek kadar az bir ihtimal olacaktır.
Günümüzde gebelik sonlandırma amaçlı kürtaj işlemi vakum denilen yöntem ile yapılmaktadır. Bu yöntemin en büyük avantajı tek seferlik aletler kullanıldığı için streil olması ve özellikle gebeliğin erken dönemlerinde yapıldığında işlem sonrasında yok denecek kadar az risk taşımasıdır. Vakum yöntemiyle gerçekleştirilen kürtaj işlemi hem genel hem de lokal anestezi ile yapılabilmektedir. Anestezi yönteminde tercih gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra hastaya bırakılmaktadır. Kürtaj sonrası hasta kısa bir müddet dinlendikten sonra normal hayatına dönebilmektedir. Hastaların kürtaj işlemi sonrası doktorun tavsiye ettiği ilaçları düzenli bir şekilde kullanmalarını önemle hatırlatmak isteriz.
Yukarıda yer alan bilgilerin kürtaj olmayı düşünenler için faydalı olacağını umuyoruz. Daha fazla ve detaylı bilgi edinmek için yukarıda sağ üst köşede yer alan iletişim sayfamızı ziyaret edebilir, dilerseniz 0 212 571 55 01 numaralı telefondan Jinekolog Operatör Doktor Burcu Kardaş Arslan’ı çekinmeden arayabilirsiniz. Sitemizde yer alan kürtaj fiyatları, çocuk aldırma, kürtaj hakkında merak edilen sorular gibi kategorilerin yer aldığı http://www.kurtajfiyatlari.org ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir önceki Kürtaj Fiyatları 2014 Yılında Ne Kadar Olacak başlıklı yazımızı okumak isterseniz linke tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder